});
Αρχική Όροι Χρήσης
Όροι Χρήσης

Το www.medicallife.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ιατρικών προϊόντων, μηχανημάτων & συσκευών, που ανήκει στην εταιρία: MEDICAL LIFE με την επωνυμία: Γ.Δ.ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ Κ ΣΙΑ Ο.Ε. H εταιρία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης επί της οδού Αγίου Μηνά 1ο με Α.Φ.Μ. 998784020 Δ.Ο.Υ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι τηλέφωνο 2810-314359 & φαξ 2810- 314360 και η ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (email) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Ακολουθώντας τις νέες τάσεις ηλεκτρονικού εμπορίου δημιούργησε ένα σύστημα τροφοδοσίας προϊόντων λιανικής μέσα από ένα δίκτυο αποθηκών και εταιρειών εισαγωγής προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία MEDICAL LIFE εισάγει επίσης προϊόντα με σκοπό την χαμηλότερη τιμή τους στους καταναλωτές.

  • Σκοπός μας αποτελεί η μείωση των τελικών τιμών λιανικής - χοντρικής, η σωστή ενημέρωση του πελάτη με τεχνικά στοιχεία, τελικές τιμές αγοράς (χωρίς κρυφές χρεώσεις) εικόνες προϊόντων και εγγυήσεις.
  • Τα προϊόντα που εμπορευόμαστε δεν αποτελούσαν ποτέ προϊόν εκθέσεων ή βιτρίνας και σας τα αποστέλλουμε όπως ακριβώς τα παραλαμβάνουμε από τις επίσημες αντιπροσωπείες.
  • Την αποστολή των προϊόντων έχουν αναλάβει με ειδική σύμβαση οι εταιρείες Γενική Ταχυδρομική και Intralink logistics προωθώντας τα προϊόντα μας σε όλους τους προορισμούς της Ελλάδας. Εσείς απλά κάντε ένα κλικ στον υπολογιστή σας ή καλέστε μας στο 2810-314359και τα προϊόντα θα έρθουν σε εσάς με απόλυτη ασφάλεια και ταχύτητα.

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με την εμπορική ονομασία medicallife.gr το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.medicallife.gr. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους, όπως διατυπώνονται εδώ, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.
Όροι χρήσης

Η εταιρία MEDICAL LIFE διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών του ηλεκτρονικού καταστήματος, οποτεδήποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες, μέσα από τις ιστοσελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από τον ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να καταρτίζονται στην Ελληνική γλώσσα.

H επιχείρηση δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο όσον αφορά την ταυτότητα της επιχείρησης όσο και των παρεχομένων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγών. Η επιχείρηση, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.
Προσωπικά Δεδομένα

Κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας στο θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετο, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ.). Τα προσωπικά σας δεδομένα, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση των παραγγελιών σας και για να επικοινωνούμε μαζί σας και κανείς άλλος δεν έχει πρόσβαση σε αυτά έκτος από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους της medicallife.gr.

Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία είναι πλήρως διασφαλισμένα και σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται ή δημοσιεύονται με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Η medicallife.gr δεσμεύεται να προστατεύει όλες τις προσωπικές πληροφορίες που λαμβάνονται από εσάς κατά την διάρκεια των επισκέψεων σας στον παρόντα ιστότοπο και συμμορφώνεται με το σύνολο της εφαρμοστέας εθνικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που επί του παρόντος ισχύει.

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους, εκτός από συνεργαζόμενες με την εταιρία MEDICAL LIFE στην οποία διαβιβάζονται προσωπικά δεδομένα του πελάτη με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών.

Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων και την διαβίβασή του σε συνεργαζόμενες με την εταιρία MEDICAL LIFE με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών.

Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97). Για τυχόν άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε μέσω email και να ζητείται την διακοπή & παύση αυτής της διαδικασίας.

Τα προσωπικά δεδομένα του πελάτη δύναται να παραμείνουν στις βάσεις δεδομένων μας όσο η εταιρία το κρίνει απαραίτητο & σκόπιμο.
Περιορισμός Ευθύνης

Σκοπός μας η σωστή ενημέρωση του πελάτη για όλα τα προϊόντα με τεχνικά στοιχεία, περιγραφές, εικόνες προϊόντων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (λχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν". Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων κατά την καταχώριση στοιχείων που οφείλονται σε ανθρώπινα λάθη.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.medicallife.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας. Η επιχείρηση στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης για οποιαδήποτε αιτία.

Σε καμία περίπτωση η επιχείρηση δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
Σύνδεσμοι σε αυτόν τον δικτυακό τόπο

Μέσα στις ιστοσελίδες της www.medicallife.gr μπορεί να υπάρχουν σύνδεσμοι που παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους είτε για την περεταίρω ενημέρωσή σας για προϊόντα και εταιρείες ή διαφημιστικούς λόγους. Η medicallife.gr δεν έχει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των ιστότοπων, την αποκλειστική ευθύνη έχουν οι ιδιοκτήτες τους και όσοι τις διαχειρίζονται. Με τους συνδέσμους σε αυτόν τον χώρο, θα αφήσετε την ιστοσελίδα της εταιρίας MEDICAL LIFE.

Οι συσχετιζόμενες ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της εταιρίας και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε συσχετιζόμενης ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες. Η εταιρία δεν ευθύνεται για τις εκπομπές του δικτύου ή για την οποιαδήποτε μορφής μετάδοσης που λαμβάνεται από οποιαδήποτε συνδεδεμένη ιστοσελίδα. Η εταιρία MEDICAL LIFE σας παρέχει αυτούς τους συνδέσμους μόνο ως διευκόλυνση και η συμπερίληψη οποιουδήποτε συνδέσμου, δεν υποδηλώνει την έγκριση από την εταιρίας της ιστοσελίδας.
Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 13 & 23%, ενώ η medicallife.gr έχει κάθε δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων θα είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο Φ.Π.Α/ Η διαφορά της τιμής λόγω του Φ.Π.Α δεν εμφανίζεται κατά την διαδικασία ή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Αγορές - Παραγγελίες

Οι τρόποι αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι είτε τηλεφωνικά, μας ενημερώνετε για τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε και τα στοιχεία σας, είτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα στοιχεία σας. Όταν κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά έχετε ως επιλογή για την αποστολή της παραγγελίας σας με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).

Ως τρόπο πληρωμής έχετε τις επιλογές, με αντικαταβολή (ισχύει μόνο για αποστολές με courier). Αν θέλετε να κάνετε κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ή να το σημειώσετε στα σχόλια της παραγγελία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, ώστε να προχωρήσετε σε κατάθεση.

Προϊόντα μεγάλου όγκου η βάρους δεν μπορούν να αποσταλούν με κούριερ, σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι τα προϊόντα που επιλέξατε θα αποσταλούνε με μεταφορική εταιρεία την οποία θα πρέπει να επιλέξετε εσείς και να μας ενημερώσετε για τα στοιχεία τους.

Σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και για τα προϊόντα αξίας άνω των 100 ευρώ είναι δωρεάν. Με αυτό τον τρόπο αποστολής μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε εφόσον μας ενημερώσετε σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής και τα έξοδα που έχει επιβαρυνθεί η εταιρία MEDICAL LIFE για την αποστολή του προϊόντος. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
Εγγυήσεις

Οι εγγυήσεις των προϊόντων είναι αυτές των επισήμων αντιπροσωπειών της Ελλάδος και το service αυτών εκτελείτε στα κεντρικά service των εταιρειών ή στα εξουσιοδοτημένα service σε όλη την Ελλάδα. Το χρονικό διάστημα για το οποίο ισχύει η εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς αναφέρεται στα στοιχεία του προϊόντος. Απαραίτητες προϋποθέσεις για την έγκριση της αίτησης εγγυήσεως είναι η απόδειξη - ημερομηνία αγοράς, σωστή χρήση του προϊόντος, η τήρηση των οδηγιών χρήσης, η συντήρηση και καθαρισμός του προϊόντος. Η εγγύηση ενός προϊόντος καλύπτει μόνο το κόστος των ανταλλακτικών (όσων αναφέρονται στης οδηγίες χρήσης του προϊόντος) και των εργατικών και σε καμία περίπτωση τα έξοδα αποστολής.
Εγγυήσεις Προϊόντων

Εάν το προϊόν σας αποδειχθεί ελαττωματικό, παρόλο που χρησιμοποιήθηκε σωστά (σύμφωνα με τις γραπτές οδηγίες Φροντίδας Χειρισμού και Λειτουργίας που το συνοδεύουν), κατά τη διάρκεια διαστήματος δύο ετών από την ημερομηνία αγοράς από την εταιρία ΜEDICAL LIFE το εν λόγω προϊόν θα επισκευαστεί ή, κατά τη διακριτική ευχέρεια της ΜEDICAL LIFE θα αντικατασταθεί, χωρίς χρέωση. Για την αξίωση υπηρεσιών σύμφωνα με την παρούσα εγγύηση, ο πελάτης οφείλει να υποβάλλει το προϊόν και το αντίστοιχο Πιστοποιητικό Εγγύησης, πριν τη λήξη της διετούς περιόδου εγγυήσεως,

Ο πελάτης θα μεταφέρει το προϊόν στην έδρα της εταιρίας MEDICAL LIFE με δική του ευθύνη και θα βαρύνεται με κάθε κόστος που αφορά στη μεταφορά του προϊόντος
Όροι Εγγύησης

1. Η παρούσα εγγύηση δεν καλύπτει τα κατωτέρω και ο πελάτης οφείλει να καταβάλλει χρεώσεις επισκευής ακόμη και για ελαττώματα που προκύπτουν εντός της περιόδου εγγυήσεως που αναφέρεται ανωτέρω.

(α) Κάθε ελάττωμα, το οποίο προκύπτει από λάθος χειρισμό (όπως η εκτέλεση ενέργειας που δεν αναφέρεται στη Φροντίδα Χειρισμού ή άλλες ενότητες των οδηγιών, κ.λπ.)

(β) Κάθε ελάττωμα, το οποίο προκύπτει εξαιτίας επισκευής, τροποποίησης, καθαρισμού, κ.λπ. που εκτελέστηκε από οιοδήποτε πρόσωπο εκτός από το εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής της ΜΕDICAL LIFE.

(γ) Κάθε ελάττωμα ή ζημία που προκαλείται λόγω μεταφοράς, πτώσης, κρούσης, κ.λπ. μετά την αγορά του προϊόντος.

(δ) Κάθε ελάττωμα ή ζημία που προκαλείται από φωτιά, σεισμό, πλημμύρα, κεραυνό, άλλες φυσικές καταστροφές, περιβαλλοντική μόλυνση, πηγές ασταθούς τάσης.

(ε) Κάθε ελάττωμα, το οποίο προκαλείται από αμελή ή ακατάλληλη χρήση (όπως η φύλαξη του προϊόντος υπό συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας, κοντά σε εντομοκτόνα, όπως η ναφθαλίνη, ή βλαβερά φάρμακα, κ.λπ.), ακατάλληλη συντήρηση, κ.λπ.

(στ) Κάθε ελάττωμα που προκύπτει από αδειασμένες μπαταρίες, κ.λπ.

(ζ) Κάθε ελάττωμα που προκαλείται από την εισχώρηση άμμου, λάσπης, κ.λπ. μέσα στο περίβλημα του προϊόντος.

(η) Όταν το παρόν Πιστοποιητικό Εγγύησης δεν επιστρέφεται με το προϊόν.

(θ) Όταν τελείται οποιαδήποτε τροποποίηση στο Πιστοποιητικό Εγγύησης αναφορικά με το έτος, το μήνα και την ημερομηνία αγοράς, το όνομα του πελάτη, το όνομα του εμπόρου και τον αριθμό σειράς.

(ι) Όταν η απόδειξη αγοράς δεν συνοδεύει το παρόν Πιστοποιητικό Εγγύησης.2. Η παρούσα Εγγύηση ισχύει μόνο για το προϊόν. Η Εγγύηση δεν ισχύει για κανένα άλλο αξεσουάρ ή εξοπλισμό.3. Η αποκλειστική ευθύνη της MEDICAL LIFE, σύμφωνα με την παρούσα εγγύηση, περιορίζεται στην επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος. Κάθε ευθύνη για έμμεσες ή κατά συνεπαγωγή απώλειες ή ζημίες οιουδήποτε είδους, που προέκυψαν στον πελάτη εξαιτίας ελαττώματος του προϊόντος και, ειδικότερα, κάθε απώλεια ή ζημία που προκαλείται άλλο εξοπλισμό ή αξεσουάρ που χρησιμοποιείται με το προϊόν ή κάθε απώλεια που προκύπτει λόγο καθυστέρησης στην επισκευή, ή απώλεια δεδομένων, εξαιρείται της παρούσας. Το ανωτέρω δεν ζημιώνει οιαδήποτε υποχρεωτική νομική διάταξη.
Σημειώσεις αναφορικά με τη φύλαξη της εγγύησης

1. Η παρούσα εγγύηση ισχύει μόνο εάν το Πιστοποιητικό Εγγύησης συμπληρωθεί πλήρως από την εταιρια MEDICAL LIFE ή μέσω άλλων εγγράφων που παρέχουν επαρκείς αποδείξεις. Συνεπώς, βεβαιωθείτε ότι το όνομά σας, το όνομα του εμπόρου, ο αριθμός σειράς και το έτος, ο μήνας και η ημερομηνία αγοράς συμπληρώνονται, ή ότι το πρωτότυπο τιμολόγιο ή απόδειξη αγοράς (που υποδεικνύει το όνομα του εμπόρου, την ημερομηνία αγοράς και τον τύπο του προϊόντος) επισυνάπτεται στο Πιστοποιητικό Εγγύησης. Η MEDICAL LIFE επιφυλάσσεται του δικαιώματος να απορρίψει τη δωρεάν επισκευή εάν το Πιστοποιητικό Εγγύησης δεν είναι συμπληρωμένο και τα ανωτέρω έγγραφα δεν έχουν επισυναφθεί ή εάν οι πληροφορίες που αναγράφονται είναι ελλιπείς ή δυσανάγνωστες.

2. Δεδομένου ότι το παρόν Πιστοποιητικό Εγγύησης δεν επανεκδίδεται, συστήνεται η φύλαξή του σε ασφαλές μέρος.
Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες συμφωνούν και αναλαμβάνουν να μη χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα www.medicallife.gr για:
1. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην επιχείρηση ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου
2. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λ.π.
3. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας),
4. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων,
5. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών,
6. ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων,
7. παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο,
8. συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.
Το προσωπικό της Medical life είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει άμεσα για οποιαδήποτε απορία η τυχόν διευκρίνιση χρειαστείτε. Είμαστε πάντα στην διάθεση σας για ερωτήσεις, επιθυμίες ή προτάσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.