Δωρεάν Αποστολή Τεχνική Υποστήριξη Προσφορές Εξυπηρέτηση Πελατών
Αρχική Αποστολές
Τρόποι Αποστολής

Ο τρόπος αποστολής εξετάζεται ξεχωριστά για τις ανάγκες της κάθε παραγγελίας, για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη πιθανή παράδοση με το μικρότερο δυνατό κόστος. Σε περιπτώση που πιστεύετε πως δεν σας καλύπτει κάποιος από τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής, ή συνεργάζεστε με μια συγκεκριμένη εταιρεία ταχυμεταφορών, παρακαλούμε να το επισημάνετε κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, θα επικοινωνήσει μαζί σας. Το κόστος της κάθε αποστολής συνίσταται από το ογκομετρικό βάρος της μεταφοράς και από τον τόπο αποστολής της κάθε παραγγελίας.

  • Για παραγγελίες άνω των 49€ και βάρους μέχρι 5Kg, τα μεταφορικά είναι δωρεάν, με την προϋπόθεση πως ο τόπος αποστολής δεν είναι δυσπρόσιτος.Το κόστος αποστολής με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier):

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Speedex, καλύπτοντας το σύνολο του δικτύου των καταστημάτων της ανά την Ελλάδα.

  • Για αντικείμενα βάρους 0-5 Kg η χρέωση είναι 3€ με την προϋπόθεση πως ο τόπος αποστολής δεν είναι δυσπρόσιτος. Για δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος διαφοροποιείται και η παράδοση γίνεται κατόπιν συννενοήσεως με το τμήμα πωλήσεων.
  • Για κάθε παραπάνω κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1€.
  • Το κόστος αντικαταβολής είναι 2€Το κόστος με  μεταφορικές εταιρείες:

Για αντικείμενα μεγάλου ογκου, οι αποστολές γίνονται με  μεταφορικές εταιρείες. Το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα τον όγκο και την περιοχή αποστολής. Εμείς σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε το χαμηλότερο δυνατό κόστος για την κάθε αποστολή και σας ενημερώνουμε σχετικά πρίν την αποστολή.
Ενδεικτικά το κόστος με τις μεταφορικές εταιρείες, διαμορφώνεται ως εξής:

  • Για  παράδοση στην είσοδο του χώρου σας, η χρέωση είναι 10€ με προϋπόθεση πως ο τόπος αποστολής δεν είναι δυσπρόσιτος.
  • Το κόστος αντικαταβολής είναι 2€
  • Για παράδοση και τοποθέτηση μέσα στο χώρο σας, η χρέωση είναι επιπρόσθετη και προηγείται συνεννόηση με το τμήμα πωλήσεων.
  • Η χρέωση δεν περιλαμβάνει την χρήση ανυψωτικού μηχανήματος, ή την μεταφορά του αντικειμένου σε όροφο, χωρίς ασανσέρ. Για τις περιπτώσεις αυτές προηγείται συνεννοήση με το τμήμα πωλήσεων.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%

 
Facebook