});
Δωρεάν Αποστολή Τεχνική Υποστήριξη Προσφορές Εξυπηρέτηση Πελατών
Αρχική Εταιρεία
Εταιρικό Προφίλ

Η Εταιρεία Medical life δραστηριοποιείται στον ιατρικό χώρο από το 1992, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Η κυρία δραστηριότητα μας είναι η εισαγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας ιατρoτεχνολογικών προϊόντων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Είμαστε περήφανοι που η παρουσία μας στον χώρο σχεδόν 3 δεκαετίες τώρα μας έχει κατατάξει από τους μεγαλύτερους εξουσιοδοτημένους εμπόρους ιατρικών μηχανημάτων και συσκευών. Με απόλυτο σεβασμό στις προτεραιότητες και απαιτήσεις των πελατών μας, με πιστοποιημένο κατάστημα πωλήσεων και service κατά τα διεθνές πρότυπα διαχείρισης ποιότητας ΙSO 9001:2008.

Σήμερα, δυναμικά και σταθερά συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και να οικοδομούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας διασφαλίζοντας την ποιότητα και την απόλυτη ασφάλεια στις χαμηλότερες τιμές.

Μετά τιμής

για την Medical Life

Καλογεράκης ΓιώργοςΟι Εγκαταστάσεις μας

Η εταιρία στεγάζεται επί της Αγίου Μηνά 10 έναντι ΙΚΑ Ηρακλείου στο κέντρο της πόλης. Σε κομβικό και εύκολα προσβάσιμο σημείο, σύγχρονο και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε 270 τμ και κυρίως με άριστα εκπαιδευμένο και ενημερωμένο προσωπικό, ικανό να σας προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση τόσο κατά την αγορά των προϊόντων σας αλλά και για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.


Τα προϊόντα & οι Υπηρεσίες μας

Τα προϊόντα που η εταιρία διακινεί καλύπτουν όλο το φάσμα αναγκών του πελάτη και αφορούν είδη κατάκλισης και θεραπείας τραυμάτων, προϊόντα κατ οίκον νοσηλείας, συσκευές οξυγονοθεραπείας, ορθοπεδικά είδη, διαγνωστικά μηχανήματα, καθώς και διάφορα προϊόντα υγείας και ευεξίας. Για επαγγελματίες της υγείας υπάρχει οργανωμένο τμήμα με ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού ιατρείου με ξενοδοχειακό εξοπλισμό και μηχανήματα.

Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας και τεχνικής υποστήριξης με εξειδικευμένο προσωπικό. Σας περιμένουμε να μιλήσουμε για τις δικές σας ανάγκες.


Τα προϊόντα & οι Υπηρεσίες μας

  • Όραμά μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα και άριστες υπηρεσίες, καθολικά υψηλού επιπέδου.
  • Οδηγός μας πάντα η δική σας αξιολόγηση, έτσι ώστε η Medical life να συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη επιλογή των αγοραστών.

Η Στρατηγική μας

  • Επένδυση στη συνεχή βελτίωση και αδιάκοπη αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση.
  • Πιστή εφαρμογή των αυστηρών προδιαγραφών και απαιτήσεων των πρότυπων διαχείρισης ποιότητας ΙSO 9001:2008
  • Ανάπτυξη μέσα από συνεχείς επενδύσεις και καινοτομίες σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμό, οργάνωση και εκπαίδευση των ανθρώπων μας.

Οι Αρχές μας

  • Ο σεβασμός στον πελάτη.
  • Η συνεχής ανάπτυξη και υποστήριξη των προϊόντων και υπηρεσιών μας
  • Η εξασφάλιση θετικού εργασιακού περιβάλλοντος στο προσωπικό μας
 
Facebook